На един старшина постоянно му викали...

На един старшина постоянно му викали сърма. Той много се ядосвал и казал, че който му каже така щял да го убие! И един ден един редник отишъл при него и му казал:
- Лозов лист с ориз!
- А си го завил, а съм те убил!
Един младеж късно вечерта здраво се нашмулил във една дискотека. Вече към 3 часа той бил взел от всяка дрога по много. В един момент чува негова любима песен. Тръгва към дансинга да потанцува, но в следващия момент усеща, че двама го преследват. Тои не обърнал голямо внимание и продължил да върви. Във втория момент вижда как тея двамата се приближават и той решава да бяга. Излязъл от дискотеката и от няма накъде хванал едно такси... онея двамата се качили в една черна кола и тръгнали след него. Въпросният младеж със таксито успял да стигне някаде на високо във планините и шофьора му казал, че не може по напред. Той слязъл и продължил да бяга. След известно време се обръща и вижда, че онея двамата са го изгубили и решава най-сетне да се облекчи по голяма нужда във едни храсти, тъй като той още докато тръгнал от дискотеката устетил как го напира.
Тъкмо клекнал и започнал най-хубавия му момент в живота, някой го потупва по рамото и му казал "...Абе шшш мой, не на дансинга моля те..."
Мъртво пиян мъж се прибира при жена си след тежка нощ и ляга да спи. Унася се и след малко господ се провиква от небето: - Ти прекали мина всякакви граници за пореден път се напиваш, като свиня от утре вече няма да живееш. Пияният мъж, казва със треперещ глас: - Добре де не може ли да измислим нещо, щото са да умра ше бъде много кофти. Господ се позамислил и казал: - Еми можем да измислим нещо от утре ще си кокошка. Мъжът възкликнал радостно: - Става. На следващия ден пияният мъж се събудил като кокошка до един петел присвил го корема и питал петела: - Абе кво ми става бе? Петелът отговорил: - Еми ше снасяш. Кокошката снесла едно яйце след малко пак го свил корема и петелът казал с удивление: - Ооо, още едно яйце, браво рядко се случва женските да снасят по две. Така кокошката снесла седем яйца. Пияният мъж се сабудил от виковете на жена му: -Абе Гошо, стига си срал в леглото бе!