Телефонни измамници ми се обадиха и...

Телефонни измамници ми се обадиха и казаха, че държат Издислав, и "Qkata dupara koi 6i q bara" като заложници... Искат ми 10 хил. лв. да им дам ли или да разчитам, че един Джорджано ще ни остане?
Вървяла Баба Меца из гората и по едно време среща едно джудже, носещо една голяма торба на рамо.
- Джудже, какво има в торбата - попитала тя.
- Ами, едни същества, на които, като им изречеш името на глас, хващат те и те спукват от с*кс!
- Ухаа - зарадвала се тя - я дай едно и кажи какво им е името!!
- Казва се "БАБАЛЬОК" прошепнало много тихо джуджето и подало едното същество.
Взела го баба Меца, занесла го на една полянка и казала силно: "БАБАЛЬОК!"
Изскочило съществото и я подхванало - отпред, отзад, ляво, дясно. Изминали два часа, но бабльока продължавал със с*кса. Минала в това време Кума Лиса покрай полянката, станало й интересно, попитала какво става тук и Баба Меца докато обяснявала, че това е: "БАБАЛЬОК" и айдее бабальока ги подхванал и двете - отпред, отзад, една след друга.
След още един час - минал и Кумчо Вълчо и той се заинтересувал какъв ще да е този див с*кс по пладне и докато те дружно извикали, че това е: "БАБАЛЬОК" и трябва да се пази и бабальока подхванал и вълка, отзад, отзад, после мечката и лисицата, и така и тримата един след друг.
След още час, тримата вече не издържали на с*ксуалния напор на бабальока, събрали сили, замъкнали го до реката и го удавили!
На другия ден Кумчо Вълчо, едва ходейки и придържайки се за дупето, срещанал в гората едно джудже, с голяма торба на рамо.
- Джудже, какво има в торбата? - попитал той.
- Мии, едни същества - отговорило то и разтворило торбата.
Вълка хвърлил един поглед вътре и казал:
- Аааа, БАБАЛЬОЦИ!