Учителят: - Къде е подлогът в...

Учителят:
- Къде е подлогът в изречението?
Ученикът:
- Не знам, не е у мен.
6 причини програмист да ти свие мацката

Програмистите са нелоши хора, които обаче рядко виждат слънчева светлина, пият малко, а чувството им за хумор се свежда до вицове за програмисти (които си ги разбират само те). На пръв поглед не са голяма конкуренция, но вкусът на жените се променя постоянно.
Прави повече пари от теб
През последните няколко години западни и американски компании се скъсаха да аутсорсват в Източна Европа - перфектно квалифицирана работна ръка, със страхотен английски и в пъти по-малки заплати. Въпреки това програмистът взима доста прилична цифра за България. Още ни е яд, че зарязахме математиката в 10-и клас!
По-умен е
По цял ден седи пред компютъра. Пощата му се пълни с ненужни новинки, от които и една трета да прочете пак ще е по-добре информиран от ДАНС. Той е от хората, които знаят колко е висока Айфеловата кула, кога е построено Народното събрание и каква е новата политика на Барак Обама.
Програмистът слуша
Пробвал ли си да слушаш какво говори една жена повече от 3-4 минути. Много е трудно, особено, ако е с голямо деколте. Е, и той гледа ц*ците, но въпреки това успява да запомни всичко, което е чул и дори да намери логика в някои неща.
Програмистът помни.
Има програма на компютъра, която му съобщава половингодишнината, месечния й цикъл и рождения ден майка й. Всичко ненужни неща, които ти забравяш, той помни перфектно!
Избира най-добрите подаръци
В програмката е записано и какво харесва тя и какво не. Ти се фокусираш върху някое страхотно изрязано бельо и отдавна си забравил, когато тя е споменала, че любимият й цвят е лилавото.
Програмистът е по-сигурен
Мъжете по-принцип сме свине, но има и изключения. Те имат безплатен фитнес в офиса, лягат си в 11 вечерта и се напиват културно веднъж на два месеца. Не повръща, не й звъни в 3 през нощта, за да й изпее любимата песен и не изпада в криза, ако любимият му отбор отпадне от някви леваци с дузпи.
Иванчо бил девствен, а Марийка го поканила на гости. Силно притеснен, питал приятели как се прави с*кс.
-О, брат, щом поканата е от Марийка , нямаш никакви проблеми - тя знае всичко, професор е, ще правиш като нея, няма начин да си останеш девствен, с*ксът ще е супер...
Звъннал той на вратата, Марийка му отворила с поличка “прегърни ме” и сладострастна усмивка.
-Заповядай Иванчо в кухнята , да сваря по един чай.
Седнали, отпили от чая и тя казала:
-Ох, горещина голяма-ще си хвърля блузката..
-Наистина е горещо и аз ще сваля фанелката...
-Ох, тая кухня е много малка..много е задушно... ще се преместя в хола да си пия чая...
-И аз ще дойда с тебе, голяма горещина тука..
Седнали на дивана, Марийка отпила от чая и казала:
-Много горещо тва лято... ще си хвърля поличката, направо прегрях...
-Ми то и аз... ще си хвърля дънките... че вече не издържам...
-Ох, Иванчо, и в хола е горещо... ще се преместя в спалнята... там е по сянка...
-Ми и аз ще дойда, дано е по-хладно...
Отпила от чая Марийка на леглото, и казала:
Ще взема да хвърля тез прашки, не се издаржа на таз горещина...
-Ми то и аз ще метна боксерките... то много горещо...
Легнала Марийка по гръб на спалнята, вдигнала краката и ги отворила-да се разхлади. И Иванчо направил същото. Извъртяла си тя главата и му казала:
-Ех, сега да имаше някой да ни опъне и двамата... голям кеф щеше да бъде...