Царят лъв строява животните: - Умните...

Царят лъв строява животните: - Умните наляво, красивите надясно. Жабата се обажда: - Е аз сега какво, да се разчекна ли?
Мъж е в командировка. Един ден преди да си тръгне към дома, той изпраща телеграма на жена си - така и така, прибирам се утре, ела ме посрещни на гарата. Слиза на другия ден той от влака, а жена му я няма. Прибира се разгневен вкъщи и я заварва с любовник в леглото. - Ти, ку*ветино такава, нали ти изпратих телеграма, че се прибирам. Край, развеждам се! - крещи той, докато си събира багажа. Треснал вратата и излязъл. На улицата, обаче се сетил и решил да се оплаче на тъщата. Отива при нея и започва: - Така и така, твоята дъщеря ми изневерява. - Как така? - възкликва тъщата. - Ами, аз и пратих телеграма, прибирам се, тя с любовник. - Е-е, не се горещи! За всяко нещо си има обяснение, изчакай малко, аз ще и звънна да разбера нещата. Мъжът сяда и започва да пие, а тъщата води разговор с дъщеря си. След известно време разговорът свършва и тъщата ухилено се обръща към зетя: - Видя ли, бе? А ти веднага искаш да се развеждаш. За всяко нещо си има обяснение. Тя просто не ти е получила телеграмата…
Какво си мислят жените, когато отказват със следните 10 фрази:

1.”Ти си ми като брат.” (Ти си последният, с когото бих излязла)
2. “Имаме малка разлика в годините” (Ти си развалина)
3. “Ти не ме привличаш в “този” смисъл.” ( Ти си най – уродливият изрод, който познавам)
4. “Трябва да съм наясно с чувствата си.” (И без такъв дебил си имам достатъчно ухажори)
5. “Вече си имам приятел.” (Ако мога така да нарека котарака си)
6. “Не излизам с колеги.” (Не бих излязла с теб даже, ако работехме в различни градове, да не говорим пък в една и съща сграда)
7. “Не ти, а аз съм причината.” (Ти си причината, не аз)
8. “Искам да направя кариера.” (Даже такава скучна работа като моята е за предпочитане пред теб)
9 .”Дала съм обет за безбрачие.” (Само за пред такива глупаци като теб)
10. “Нека си останем приятели.” (Искам да споделям с теб за всички мъже, с които се срещам и спя)