Жената каза, че съм и развалил...

Жената каза, че съм и развалил цялата почивка. Не мога да разбера как, след като никъде не сме ходили щото проиграх всички пари на карти!!!
Един човек замръкнал в малко градче и потърсил хотел където да преспи една вечер. Но градчето било малко имало един хотел само и в него няма свободни стаи. Имало само едно легло обаче в стаята на някакъв пръдливец. От рецепцията предопредили човека че съквартиранта му обгазява здраво. Но нямало какво да се направи и мъжът се примирил.
Вечерта когато заспал пръдливеца и започнал да обгазява. Тогава човекът отворил прозореца. Но това окуражило пръдливеца и той сякаш съзнателно удвоил газовата дажба. Тогава човекът който едва ли не се задушавал отворил и вратата на стаята за да става течение. Но и това не помогнало за дълго. Тогава човекът, който не можел да заспи от това обгазяване го осенила гениална идея и той взел от рецепцията един дълъг маркуч и единият край го вкарал в гъза на пръдливеца а другия изкарал през прозореца. Така маркучът изпълнявал ролята на газопровод едва ли не. И след това гениално хрумване и изпълнението му човекът заспал спокойно. Изненадата била сутринта когато човекът се събудил и видял пръдливеца целия зачервен и запотен. Тогава човекът го запитал:
- Какво ти е? Защо плачеш? Станало ли е нещо?
- Ами аз като заспя вечер обичам да си попръцквам леко - започнал пръдливеца приплаквайки - но тази нощ докато съм пърдял да вземе да ми изкочи дебелото черво през гъза, и докато го натикам обратно такъв зор видях.....