Защо булчинските рокли са бели...

- Защо булчинските рокли са бели?
- Защото стандартният цвят за кухненско оборудване е белият.
В адвокатска кантора "Голдман енд Голдщайн" влиза данъчен и напира за годишна проверка. Погледал го стария чифутин па изкарал тефтерите да проверява. Чете данъчния, смята и по едно време пита: - В приходите тук има графа "вино-сборно", какво е това? - Ми като спечелим случай се събираме в офиса, правим си парти и на другия ден каквото е останало по чаши и бутилки се събира в един бидон, с времето бидона се пълни, пращаме го на местния завод за алкохол да го правят на ракия и те ни пращат цяла каса алкохол. Продължава данъчния и след малко пак пита: - Има графа "ядене сборно" а това какво е? - Като спечелим случай, парти, ядене... Каквото ядене остане се събира в един бидон и го пращаме в местната ферма и на края на годината ни пращат цяло прасе. - Интересно! А "бармицва-сборно" какво е??? - Ми... Цяла година ходим на бармицви по роднини и приятели, събираме кожите от обрязването и накрая ги пращаме на данъчното. - И? - Ми на края на годината ни пращат един х*й като тебе да ни проверява...
Поредните разлики между мъжете и жените.
1. Мъжете биха дали 2 лева за нещо полезно, дори да струва 1 лев. Жените биха дали 1 лев, за нещо което струва 2 лева, макар да е напълно безполезно.

2.Жената се притеснява как ще живее докато не си намери съпруг. Мъжа не се притеснява как ще живее докато не си намери съпруга.

3.За да е щастлива жената, тя трябва да бъде обичана и уважавана. За да е щастлив мъжът, трябва да я обича, но да "уважава" колежките.

4.Женен мъж живее повече като брой години от ерген. Обаче по-често се срещат мъртви женени мъже по гробището, отколкото ергени.

5.Всеки женен мъж трябва да забравя грешките. Какъв е смисъла да се помнят от двама души?

6.Жената се омъжва с надеждата че мъжа ще се промени.Уви. Мъжът се оженва с надеждата че жената няма да се промени. Уви!

7.Само в два периода мъжете не разбират жените: Преди сватбата и след сватбата.
Отишли на Хасан в мазето на проверка трима полицаи. Влизат в мазето и гледат вътре претрупано с ДВД-та хладилници телевизори а у е такива неща, и единия полицаи пита:
- Абе Хасане какви са тия хладилници бе не един не два ми 10 кво праят тука?
Хасан:
- Господин полицай туй на детето играчките не ги пипайте ще плаче.
Другия полицай пита:
- Хасане ами тия двд-та а у телевозори кво праят тука бе?
- Абе това са на детето играчките не му ги местете много ще плаче то не обича да му ги пипат моля ви, помолил учтиво Хасан.
- Ами Хасане какви са тия релси от влак тука в мазето ти бе ?
- Ами то на детето бе господин полицай то ги носи от някаде тия неща, ама не му ги пипайте.
- Абе Хасане то тия релси тежат 10000 тона бе, как детето ще ги донесе?
- Господин полицай то детето малко не разбира от къде да знай колко тежи, то само носи.