Дойде сезонът, в който всички постове...

Дойде сезонът, в който всички постове за манджи искат да те убедят, колко са вкусни тиквичките!
Отива един човек на доктор и започва да обяснява:
- Докторе, преди 1 месец е прибирам вкъщи и заварвам жената с някакъв мъж, грабвам пушката да го трепя, а онзи ми казва "зарежи тая работа, тя жена ти е такава, ще ме утрепаш и в затвора ще влезеш, а жена ти ще си продължи така... ела да пием по кафе" и пихме кафе. След 1 седмица пак същия, взимам пушката и към жена ми, а той пак "Зарежи тая работа, то аз съм си боклук, ще утрепаш жена ти, в затвора ще влезнеш, а аз ще продължа, дай да пийнем по кафе и така" и пак пихме кафе. След още една седмица... пак същия, ее писна ми, лапам дулото на пушката, а онзи пак "зарежи тая работа, ние сме си такива, ще умреш, а ние ще си се кефим, ела да пийнем по кафе" и пак пихме.
А докторът в този момент попитал:
- Е добре де, за какво става въпрос?
- Ами докторе, въпроса ми е... от толкова много кафе, няма ли да ми стане нещо?
Една баба имала трима внуци - момчета, и била много богата. Един ден решила да ги изпита кой колко я обича. Речено - сторено!
Поканила най-големият си внук на гости, и както си вървяла покрай басейна, се хвърлила в него и взела да вика за помощ. Най-големият и внук както си му е редът, смело се хвърлил във водата и я спасил от удавяне. На другата сутрин, след като се събудил, най-големият внук погледнал през прозореца на къщата си и що да види - чисто нов Мерцедес последен модел, а на стъклото лист с надпис: "С благодарност - баба!!!".
Минали няколко седмици, и бабата решила да изпита средният си внук. Поканила тя средният си внук на гости, и както си вървяла покрай басейна, се хвърлила в него и взела да вика за помощ. Средният и внук както си му е редът, смело се хвърлил във водата и я спасил от удавяне. На другата сутрин, след като се събудил, средният внук погледнал през прозореца на къщата си, и що да види - чисто ново BMW последен модел, а на стъклото лист с надпис: "С благодарност - баба!!!".
Изминали още няколко седмици и бабата решила да изпита най-малкият си внук. Поканила го тя на гости, и както си вървяла покрай басейна, се хвърлила в него и взела да вика за помощ. Най-малкият от внуците на бабата не знаел да плува, и на всичкото отгоре заеквал. Докато се опитвал да извика за помощ, бабата се удавила. Заплакал горко и се прибрал натъжен в къщи. На другата сутрин, след като се събудил, най-малкият внук погледнал през прозореца на къщата си и що да види - чисто ново спортно Ферари последен модел, а на стъклото лист с надпис: "С горещи благодарности - ДЯДО!!!"