Стадии на опиянението:

Стадий 1 - НАЙ-УМЕН
В този стадий вие ставате експерт по всякакви въпроси във Вселената. Вие знаете всичко и при това искате да споделите знанията си с всеки,
който е готов да ви слуша. Вие винаги сте ПРАВ. Разбира се, вашия събеседник винаги НЕ Е ПРАВ. Между другото - може да се получи много
интересна дискусия ако и двамата събеседника са НАЙ-УМНИ.

Стадий 2 - НАЙ-ПРИВЛЕКАТЕЛЕН
На този стадий вие откривате, че ИЗГЛЕЖДАТЕ НАЙ-ДОБРЕ от всички в бара и че се харесвате на хората. Вие можете да отидете при напълно непознат човек. знаейки, че ще му харесате и той задължително ще поиска с вас да общува. Тъй като освен това сте и НАЙ-УМЕН. вие можете да обсъдите с този човек абсолютно всяка тема.

Стадий 3 - НАЙ-БОГАТ
В този момент вие неочаквано ставате НАЙ-БОГАТИЯ човек в света. Можете да почерпите всички в бара, защото наблизо е бронирания ви джип с пари.
В този стадий можете да се обзаложите на какво ли не, защото безспорно сте НАЙ-УМНИЯ и затова винаги печелите. При това няма значение на колко се обзалагате, защото сте НАЙ-БОГАТИЯ. По тази причина вие черпите всеки, който ви харесва, защото вие ИЗГЛЕЖДАТЕ НАЙ-ДОБРЕ ОТ ВСИЧКИ в света.

Стадий 4 - БЕЗСМЪРТЕН
Сега сте готов да извикате на бой всеки, и особено тези, с които сте спорили или басирали. За вас не е проблем, защото нищо не може да ви повреди. В това състояние може да се обърнете към, хората които харесвате и да ги каните да се състезавате на какво ли не. Да изгубите не можете, защото вие сте НАЙ-УМНИЯ, НАЙ-БОГАТИЯ и, дяволите да ви вземат, вие във всеки случай ИЗГЛЕЖДАТЕ ПО-ДОБРЕ ОТ ТЯХ!

Стадий 5 НЕВИДИМ
Това е последния стадий на опиянението. В този момент може да правите, каквото си пожелаете, защото НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ВИДИ. Вие може да танцувате на масата, за да направите впечатление на хората, които харесвате, а другите просто няма да ви видят. Вие сте също невидим за човека, който иска с вас да се сбие. Вие също можете да вървите по средата на улицата и да пеете с цяло гърло, защото никой не може да ви види или чуе, а и защото вие все още сте НАЙ-УМНИЯ и знаете текста на всички песни.