Една жена била много смотана и нечистоплътна... С времето мъжът и спрял да и обръща внимание. Прибирал се от работа, лягал и заспивал... Но тъй като жена му била крайно тъпа, и недосетлива, изобщо не предполагала от къде идва проблема между тях? Дошло и на ум да отиде на преглед при психолог, с надежда, че той ще я посъветва... Влиза в кабинета и започнала да обяснява обстойно "ситуацията"... Естествено, психологът разбрал причината, поради която мъжът и я избягва, още щом се доближила до него... И и казал:
- Слушай сега, отиди в аптеката, вземи си сапун "Бор", шампоан и дезодорант "Бор"... Прибери се, изкъпи се хубаво със сапуна и шампоана и се напръскай и с дезодоранта, и ще видиш как мъжът ти ще ти обърне внимание и ще възродите страстта. Ще се чувствате сякаш се намирате в борова гора!
Зарадвала се жената и тръгнала веднага към аптеката. Купила всичко и се прибрала... Но... Стои тя и си мисли...
- Ооо, сега да си мокря тялото, леле и то цялото ли?! Ооо, и косата пък защо?! Ооо, ще се напръскам само с дезодоранта...
Така и направила. Вечерта се прибира мъжа ѝ. А тя с нетърпение чака внимание и страст... И легнал си мъжа и... Този път я погледнал малко по-различно... Но в един момент, знаете, пак и обърнал гръб, тя си е същата миризливка... Но тя не се примирила и започнала да го пита:
- Мъжо, а бе, не ти ли мириша на нещо бе?!
- Остави ме да спя!
- Ама мъжо, кажи бе...
- Остави ме ти казах!
- Няма пък, кажи ми, кажи мииии, искам да знам, не ти ли мириша на нещо хубаво? Кажи де...
Упорствала така неколкократно и мъжът ѝ не издържал и се обърнал към нея...
- Да!!! Миришеш ми, жено! Много ми миришеш!!! На ла*но в борова гора ми миришеш!!!