Добре са си софиянци... може да...

Добре са си софиянци... може да си измият зъбите, избръснат, закусват или да правят ранен сутрешен с*кс на път за работа... в задръстването.
Фотограф от географско списание получил задача да направи снимки на голям горски пожар. Поради голямото количество дим, не било възможно да се направят добри снимки. Фотографът се обадил в редакцията и помолил да наемат самолет. Главният редактор му казал, че самолета ще го чака на близкото летище. На другата сутрин фотографа пристига на летището и вижда на пистата самолет, който форсира двигателите. С нетърпение да направи снимките скача в самолета и виква на пилота:
- Давай, излитай по-бързо!
Пилотът дал газ и излетели.
- Карай към северната страна на пожара,- казва фотографа на
пилота,- и направи три четири захода на ниска височина!
- Това пък защо?- пита пилота.
- Защото трябва да направя снимки. Аз съм фотограф, а всички
фотографи правят снимки!- дразни се фотографа.
След дълга пауза, пилотът прошепва:
- Искате да кажете, че вие не сте инструктора по летене?
Младеж и девойка решили да се женят. Девойката била девствена. Направили сватбата, обаче през първата брачна нощ нещата не станали, а на другия ден младежа го взели в казармата. След няколко месеца младежа се обажда по телефона и казва, че ще си идва за една седмица в отпуска. Девойката междувременно била се лишила от девствеността си. Притеснила се тя, че нещата ще излязат наяве и отива при доктор - специалист по пластична хирургия.
Докторът я изслушал и казал:
- Има три варианта за решаване на въпроса с подновяване на Вашата девственост - първият е много прецизен и не остава никакво съмнение, той струва 1000 лева, вторият е не толкова прецизен но дава резултати, той струва 100 лева, а третият е елементарен, той струва 10 лева!
Понеже девойката нямала пари се съгласила на третият вариант. Свършил доктора работата и я пуснал да си ходи. Пристига си отпускарят и още от вратата се мята на жена си. Мъчил се така, мъчил се иначе, нищо не става, не може да отнеме девствеността на жена си. Както и да опитвал все не влиза.
На другата сутрин девойкат бясна тича отново при лекаря:
- Какво си направил бе, мошеник такъв?
- А ти за 10 лева какво очакваш да направя. За тази цена само ти завързах космите на възел!