На едно момченце му измряло цялото...

На едно момченце му измряло цялото семейство, майка му, баща му, баба му, дядо му, абе всички. Изпратили го в едно сиропиталище. Веднъж една от възпитателките в дома го попитала:
- Кажи сега мойто момче, от какво умря майка ти?
- Ами... Сгази я валяк!
- А баща ти?
- Ами и него го сгази валяк!
- Хм. Е добре де, ами баба ти от какво умря тогава?
- Сгази я валяк!
- И дядо ти ли го сгази валяк?
- Да, и него!
- Е, добре де моето момче, сега на теб какво ти остана?
- ВАЛЯЯЯЯЯЯК!!!
Майка дава напътствия на дъщеря си:
- Дъще, хапни хубаво, не излизай на празен стомах, че ТОЙ ще те покани на ресторант, а ти от глад ще се съгласиш, и ТОЙ ще си помисли: лесна е, ще я нахраня и е моя! Не трябва да става така, трябва да си горда, да се цениш на повече от една вечеря! И високи токчета не слагай, ще ти се изморят краката, а ти сама ще помолиш някъде да поседнете, а ТОЙ ще помисли: нахалничка е, сега ще я заведа да хапне и после към нас. А и още нещо: не се гримирай прекалено много, ще имаш вулгарен вид...а и ако говорите за литература не стигай до Балзак, има доста нееднозначна репутация, ако ще те води на кино - все пак да не е някой филм от рода на "Емануела"...Още нещо - пред него не си оправяй прическата или грима, отиди в тоалетната. Това е всичко май. Весело изкарване.
Момичето изтичва от къщи, слиза по стълбите, долу във входа я чака приятелят й, прегръщат се, целуват се, тя се обръща, понавежда се и казва: Давай, но само гледай да не влезе някой!