Три акули в океана се оплакват...

Три акули в океана се оплакват една на друга. Първата: - Плувам след американски кораб и чакам някой да падне от борда. Падна един и аз го глътнах, ама като извади пищов и почна да стрела в корема ми и го изплюх. Втората: - Плувах след руски кораб и като падна руснак го глътнах, но ми стана лошо от водката дето пил и повръща и не го изплюх ами го изсрах, но ми разпра г*за със значки и медали. Третата: - Плувах след български кораб и като падна един го глътнах, но от тогава не мога да потъна - бил научен сътрудник в БАН.
Декември. Коледа! Яка софийска мутра празнува празника, в елитно заведение , с авери... Естествено на съседните маси, изобилства от манекенки, и плейтмейки... Дръпва си нашия човек една засукана мацка на има няма 22 години, с по 400 кубика силикон във всяка ц*ца, и започва да я "омайва" , с кинти и скъпи питиета. Някъде към 04 сутринта, я качва на лимузината и отпрашват към неговата къща в Бояна... По пътя завалява яко сняг на парцали... Температурата на вън пада до -15 градуса... Натрупва 30-40 см сняг... Пристигат, в двореца, влизат. Дебеловратия пали камина налива по питие. Мацката започва да се умилква около него в очакване на с*кса
-Миличък, люби ме, искам те...
Ония вади патлака насочва го към главата и , и казва
-Събличай се чисто гола кучко! !
Оная веднага се съблякла гола
-Марш на вънка, да ми направиш снежен човек, заповядала мутрата..
-Ама мило, как така ... на вън е..
-Не се обяснявай кучко, марш да правиш снежен човек! ! !
Мацето като видяло, че играта е сериозна и се втурнала гола да прави снежен човек. След половин час се прибира от двора, посиняла и едва дишашаща от премръзване... По прическата и ледени висулки. Влиза и гледа мутрата пред камината, си пие 50 годишно уиски , пуши си пура "Коиба", и си слуша новия диск на Преслава
-Абе, кретен, идиот, защо ми причини това бе? !? За малко да умра от студ бе, развикала се треперещата мацка.
Ония , я погледнал благо и казал
-Глей ся , в с*кса не ме бива много-много , ама тая вечер и тоя снежен човек , за цял живот ще ги помниш....
Момче от провинцията кандидатства на работа в голям универсален магазин в Ню Йорк. Шефът го назначава на поробен срок.
Първият му работен ден е дълъг и изморителен. В 5 часа шефът пита хлапето колко продажби е извърпило.
- Само една - отговаря момчето.
- Как така само една - ядоства се шефът - Повечето продавачи правят по 20- 30 продажби на ден. И колко пари докара?
- 333 334 долара.
- Как го направи? - не може да повярва шефът.
- Ами, дойде един мъж, на когото продадох първо малка кукичка, после средна кукичка и накрая голяма кукичка. После му продадох малка въдица, средна въдица и накрая голяма въдица. Попитах го къде ще ходи за риба, а той отвърна: "В океана". Заведох го на щанда за лодки и му продадох скутер. Той се притесни, че фолксвагенът му няма да може да тегли скутера, затова го заведох в отдела за автомобили и му продадох джип.
Шефът отсъпил две крачки назад и възкликнал учидено:
- Продал си всичко това на човек, който е поискал само една кукичка?
- О, не - отвърнало момчето - Той дойде да купи тампони на жена си, а аз му казах: "И без друго уикендът ти е провален, защо не отидеш на риба?"