2023. Някъде в Габрово. Баща мърмори на...

2023. Някъде в Габрово.
Баща мърмори на двамата си сина:
- Еййй, значи... чисто нова маска за еднократна употреба, има - няма за три години, двамата с брат си ѝ е*ахте мамата!
Трима охранители живеели заедно и когато някой се напиел другите двама го спуквали от бой. Единия ден обаче един от тях влиза наконтен, лъснат и вика: - Пичове, довечера има фирмен купон, знаете как е - мацки, алкохол, наркотици, ще се омажа, ама ако може да не ме биете, че сутринта имам среща със страхотна манекенка! Трябва да съм във форма. Ония викат: - Няма проблеми пич, щом е така, ще направим изключение. Събужда се въпросния сутринта и що да види - главата му неправилен многостен, цвета - труден за рисуване, влиза при другите двама и вика: - К'о сте направили?!? Нали се разбрахме?!? А ония: - Виж к'о, пич! Това, че разби вратата на влизане го забравяме, че един час пя пиянски песнички в банята, също го забравяме, дори забравяме че се изсра на средата на хола, ама като взе… една кутийка кибрит и набучи лайното с клечки и каза "Ей това таралежче ще живее с нас" не се сдържахме…
Млад мъж карал медения си месец край любимото си за риболов езеро. Всеки ден от сутрин до здрач обикалял из езерото с местния водач. Един ден водачът, който му бил отдавнашен приятел, отбелязал, че целият меден месец отишъл в риболов.
- Прав си, но нали знаеш колко обичам да ловя риба – отвърнал младоженецът.
- Но нали младоженците трябва да се посветят на себе си през първите дни?
- Така е, но тя има гонорея, а ти знаеш колко много обичам да ловя риба.
Няколко часа по-късно водачът отново се обадил:
- Разбирам в какво положение си, но все пак има и други начини да правиш с*кс…
- Така е, но тя има диария, а ти знаеш колко много обичам да ловя риба.
На следващият ден водачът казал:
- И все пак има и друг начин да правиш с*кс.
- Да, но устата й е цялата възпалена, а ти знаеш колко обичам да ловя риба.
Надвечер, страшно недоволен, водачът отново се обърнал към мъжа:
- И все пак не мога да разбера защо си се оженил за човек с толкова много здравословни проблеми.
- Ами тя има глисти, а ти знаеш колко много обичам да ловя риба.
Иванчо и Пешо били големи приятели в казармата. След като се уволнили си обещали да не се забравят и след това. Пешовата жена била много сексапилна и Иванчо страшно му се искало да и го вкара още като я видял за пръв път. Решил да я има на всяка цена. След няколко месеца, той написал писмо до бойния си другар Пешо:
- Пешо, да не забравяме старата си дружба, ще те чакам на гости в събота. След това отишъл до града и пазарил една прос*итутка за събота през ноща, като й казал:
- През цялото време ще играеш роля на моя съпруга.
Прости*утката се съгласила на всичко при вида на банкнотите.
В съботата Пешо пристигнал на гости у Иван. Хапнали пийнали, разказвали си случките от казармата. Дошло време за лягане:
- Пешо - обърнал се Иванчо към другаря си - В нашто село има обичай, когато имаш скъп гост го пускаш през ноща да спи с домакинята, демек с жена ми.
Пешо веднага се съгласил. Вечерта изчукал мнимата жена на Иван без да подозира, че това е някава проститука.
Разделили ли се на другия ден. Пешо обещал в най-скоро време да покани Иванчо у тях.
Минало се месец, два от Пешо никаква вест. Притеснявал се той, че трябва да отвърне със същото гостоприемство. Иванчо не се сдържал и му написал писмо:
- Как можеш да забравиш нашата дружба, моето гостоприемство...
Пешо му отвърнал на писмото с покана. Иванчо с нетърпение отишъл до селото на Пешо. Яли, пили, веселили се... Дошло време за лягане. Пешо и дума не обелвал. Но Иванчо му намекнал, че му е пуснал жена си. Пешо навел глава и дал с половин уста съгласие. Напънал я Иванчо, а оная жена взела да пъшка от удоволствие. Пешо чувал стенанията й, потил се и мърморил:
- Да ви е*а и обичая аз, скъсаха гъза на жена ми.