Мъж отива на общ медицински преглед...

Мъж отива на общ медицински преглед. Докторът му казва:
- Трябва да направим анализ на спермата ви. Ето един специален буркан за сперма. Донесете ми го утре пълен.
На следващия ден мъжът идва, вади буркана, но празен.
- Какво стана? - попитал изненадан лекарят.
- Аз наистина опитах. Опитах много. Първо, с лявата ръка, после с дясната. След това жена ми ми помогна - с двете си ръце, дори и с уста, отначало само с устни, а след това и със зъби. Пак не стана. Тогава помолих съседката да ми помогне. Тя също се опита с двете си ръце, а след това и с уста. И това не помогна...
Лекарят гледа втрещен на пациента:
- Леле щом и съседката сте молили за помощ...
- Да, защо да не помоля, но как не успях да отворя проклетия буркан!
Попа на едно село си падал малко ку*варин, ама нали е божии служител за да не го приказват хората си имал тактика човека как да оправя шавливите булки на селото! Каква била работата! Ако на някоя булка и се прииска трябвало като се изповяда да каже парола, а паролата била "Дядо попе подхлъзнах се"! Попа я придърпвал зад олтара и я оправял набързо! И така години наред булките щастливи!
Но дошло време да се правят рокади и сменили попа като на ненгово място назначили друг. Но шавливите булки нали си били свикнали и по навик като отидат да се изповядат "Дядо попе подхлъзнах се"! Но попа като незнае човека и нищо! Ден, два , три... , и след седмица отишъл попа при кмета и му казал:

- Абе г-н кмете , абе дай да направим нещо за тези хора бе човек. Че улицата е стръмна към църквата е вярно но да вземем малко да я закърпим че тези жени се разсипаха да се подхлъзват!
Кмета обаче знаел номерата на стария поп и смеейки се казал:

-Абе отче, нищо и няма на улицата, то това е номер! :)
Попа го погледнал учудено и отвърнал:

-Кмете незнам какъв номер е това, но дай да вземем мерки че кметицата от сутринта пет пъти се подхлъзва жената!