Доктор предписва хапчета на пациент...

Доктор предписва хапчета на пациент:
- Изпийте две от тези и утре непременно ми се обадете!
- Толкова ли съм зле, докторе?
- Не, но ако не ми се обадите, ще предпиша същите и на тъща ми.
Вървял си един милионер и по едно време гледа пред него едно куцо куче.
- Здравейте, г-н милионер!
- Здравей, куцо куче!
- Как сте, г-н милионер?
- Добре съм, куцо куче. Ти как си?
- Добре. Утре ще участвам в състезание по бягане и ще спечеля.
- Как ще спечелиш, бе, куцо куче, нали си куцо?
- А бе, ще спечеля бе, г-н милионер, сигурен съм. Можеш да заложиш на мен.
Естествено милионера не повярвал на куцото куче и си продължил по пътя. Вечерта като се прибрал и заспал, сънувал как куцото куче печели състезанието. На сутринта като станал отишъл и заложил всичките си пари на него.
Състезанието започнало. Куцото куче стартирало последно. Минала една обиколка - куцото куче - последно, минала втора - куцото куче пак последно,...
И така куцото куче завършило последно. След състезанието милионера отишъл при куцото куче, умирайки от яд че е загубил всичко и дърпайки си косите. Едвам с последни сили успял да промълви:
- Какво стана бе, куцо куче, нали беше сигурно, нали щеше да спечелиш, какво стана?
- 'Ба ли му майката к'во стана!
С*ксуален наказателен кодекс Член първи - Който има връзка с чужда жена, да се наказва като бракониер. Член втори - Който прави с*кс с чужда жена повече от веднъж, да се третира като рецидивист. Член трети- Който осъществи полов акт без съгласието на жената, да се съди за нахлуваме с взлом в чужда собственост. Член четвъти - Ако някоя жена си направи пластична операция, да се накаже за това, че е изменила фасадата без разрешение от отдел Архитектура" Член пети- Ако някоя жена има с*ксуална връзка с чужд мъж срещу заплащане и използва парите за собствени нужди, а не ги внася в семейния бюджет, да се накаже за това, че на внася полагаемите се отчисления за амортизация. Член шести - Ако мъж прави с*кс за по-кратко от 12 минути, да му се състава акт за превишена скорост от определените за целта органи. Става дума за административни, а не анатомични органи. Член седми - Ако се осъществява предпазване от бременност по така наречения начин прекъснат полов акт", на мъжката страна да се състави акт за изхвърляне на отпадъци на неопределени за целта моста. Всички нарушители ноасят отговорност пред съответните органи и ще се наказват по които и да е член.