Вчера в психиатрията бе приета група...

Вчера в психиатрията бе приета група от 5 човека, които твърдяха, че са виждали депутатите да работят!
Мъж помолил Господ: Боже, размени местата ни с жена ми! Тя си седи у дома и не прави нищо. Искам да съм на нейно място… Господ изпълнил молбата му. На следващата сутрин мъжът се събудил на мястото на жена си. Скочил от леглото, приготвил закуска. Завел голямото дете на училище, а малкото – в детската градина. После напазарувал. Сготвил обяд. Успял да си почине, докато пътувал към училището, за да вземе голямото дете, а след това по-малкото от детската градина. Завел ги на кръжоци и тренировки – първо едното, после другото. Взел ги оттам и обратно вкъщи. У дома – уроците и домашните. Междувременно приготвил вечерята, измил съдовете. След като всички се навечеряли, разтребил и почистил. Приготвил децата за лягане – къпане, миене на зъби. Сложил ги да спят. Тъкмо си легнал да отдъхне и жена му си поискала съпружеския дълг… Минал месец. Мъжът се помолил на Господ: Боже, върни всичко обратно, не издържам повече… Господ му отвърнал: Късно е, вече си бременен!
Една мутра си купила нов апартамент в чисто нова кооперация.На следващия ден обаче в апартамента над него се нанесъл и музикант.Цяла седмица мутрата търпял страшната дандания ,идваща от горния етаж и когато една вечер за пореден път немогъл да заспи от шума той се качил и позвънил на вратата.Отвътре се показал уплашен музикантът:
Музиканта: Приятел извинявай много за силната музика,но моля те да ме изтърпиш само тази вечер ,защото утре имам голям концерт и правя генерална репетиция.
Борецът проявил разбиране и се върнал в апартамента си.
На следващата вечер обаче от жилището на комшията му се чувала 2 пъти по-силна музика.Той не издържал качил се горе и пак позвънил на вратата.След 5 минути вратата се отворила и пак излязъл музиканта.В този момент мутрата си свалил панталоните и започнал да лъска.Изуменият музикант го изгледал адски уплашено и попитатл:
- Извинявай приятел,ама какво правиш?
Борецът: МИ как да ти кажа генерална репетицият,щот утре щ`и е*а майката !
Умрял един адвокат и отива на небето. Чука на райските порти, отваря му Св. Петър. Адвоката казва:
- Искам да вляза в рая!
- Как да влезеш?! Ти не си за тук! Я се реди на опашката за към ада! - отговаря Св. Петър.
- Чакай, чакай, аз съм адвокат Петров и искам да вляза в рая! - упорства адвокатът.
- Много добре те знам кой си! - отговаря Св. Петър.
- И изобщо не си за рая!
- А ти пък кой си?! - изведнъж пита Петров.
- И с какво право ми казваш за къде съм?!
- Как кой, аз съм Св. Петър! - удивен отговаря Св. Петър.
- О, нима? - иронично казва адвокатът.
- И кой те сложи тука?
- Как кой, Господ разбира се! - почва вече да се възмущава Св. Петър.
- Така ли? А заповед за назначаване имаш ли, а? Я дай да я видя! - лукаво подхвърля Петров.
Видял се в чудо Св. Петър, затворил прозорчето и отишъл при Господ:
- Господи, помогни! Има тук един адвокат Петров, ужасен е! За ада е 100 процента, ама иска в рая да влиза. И пита какъв съм бил аз, че да се разпореждам и даже заповед за назначаване ми иска!
Замислил се Господ и казал:
- Абе Петре, виж сега - вземи го пусни тоя Петров, че на мен ще вземе акт за раждане да ми поиска и тогава вече ще се видим в чудо...