По повод изявлението на Андреас Майерхофер...

По повод изявлението на Андреас Майерхофер главен изп. директор на "М-тел", че проблемите с билинг системата им ще приключат до Коледа зевзеци от дневник написаха:

Зевзек 1 - Коя Коледа?
Зевзек 1 - На Коледа стават чудеса - казал си Андреас Майерхофер и запалил свещичка в църквата.
След корабокрушение оцелели пед*раст, ку*ва и войник, но площта на острова и хранителните запаси били малко, така че всеки от двама - педалЪТ и ку*вата се опитвали по всевъзможен начин да примамят войничето за каузата си. Първа ку*вата се престрашила и отишла при войника с думите:
-Дай да хвърлим този омразен педал на акулите в морето и да си замочнем един нормален полов живот.
Войникът помислил, почесал се по главата и решил набързо. Хванал ку*вата и я метнал във водите при акулите. Радостен педалът дотичал при войника и в порив на опиянение и щастие от гледката преди малко, поискал да прегърне войника, но той ловко се измъквал и дръпнал педала за ръката, той паднал при акулите и това било.
Пооправил си униформата войникът, с лек заканителен тон просъскал:
-Ай, ше ви е*а и нормалния полов живот и на двамата!- и продължил както си знаел досега.
Една котка влиза в кафене, поръчва си кафе и сладкиш. Сервитьорът стои и я гледа с паднало чене. Котката пита: - Какво? - Ъъъъ... ама вие сте котка! - Да. - И говорите! - Сензационна новина. Ще ми донесете ли поръчката или не? - О, извинете, ще ви я донеса, разбира се. Просто никога преди не съм виждал... - Нормално, за пръв път идвам тук. Търся си работа, бях на интервю и реших да пия едно кафе. Сервитьорът се връща с поръчката и вижда котката как трака бързо на клавиатурата на лаптопа. - Ето го кафето ви. Ъъъъ... помислих си, че... Виe нали търсите работа? Просто познавам един директор на цирк и той с удоволствие би ви взел на работа с много висока заплата. - Цирк? - пита котката. - Онова нещо с арена, купол, оркестър? - Да! - Клоуни, акробати, слонове? - Да! - Захарен памук, пуканки, захарни петлета? - Да, да, да! - Добре звучи... А за какво им е програмист?!