Все се чудя, дали мъжете които...

Все се чудя, дали мъжете които ходят с камуфлажно облекло по улиците не са на лов за жени в леопардови клинове!
Срещат се двама приятели след дълго време. Единият пита другия: - Какво правиш, не сме се виждали отдавна. Как си, какво ново около теб? - Добре съм, здрав съм си. - А жена имаш ли? - О, да, това там е петата ми жена. - Е как така бе, разкажи ми. - Ами четири пъти се развеждах. - Защо толкова много си ги сменял? - Ами защото първата беше спортистка. Всяка вечер, щом се прибера и ме почваше от вратата. Газ до дупка, темпо, повторения... Не издържах на този ритъм. Втората ми беше зъболекарка. Непрекъснато повтаряше: - Не е за вадене още, не е за вадене. Не можех повече да слушам и се разведох. Третата ми жена беше ватманка. Непрекъснато казваше: - Има още място, има още място. Четвъртата беше учителка: - Добре, но може и по-добре. Сега с петата вече съм супер добре. Тя е инженер на пусков обект. - Ако не стане сега, следващият път...
Мъж и жена решили да прекарат медения си месец на палатка в пустинята. Тъкмо започнали да оползотворяват първата си брачна нощ и мъжът без да иска бутнал някакво шише и то се счупило. След малко на входа на палатклата се появил някакъв мъж и им казал, че той е духа от бутилката и ще им изпъли едно желание. Те си пожелали луксозна вила на брега на океана и една спортна кола пред нея. Желанието било изпълнено - онзи им казал, че на брега на Бахамските Острови ги чака чисто нова вила с кола пред нея. Младоженецът казал:
- Абе ти много хубави неща направи за нас, хайде пожелай си и ти една услуга в рамките на възможното.
- Искам да оправя жена ти.
Младоженецът си казал: "Абе какво може да и направи нали е дух" и се съгласил. Излезнали от палатката и след десет минути младоженката и духа. Тъкмо щял да си тръгва и странния мъж казал:
- Абе големи хора сте, а още вярвате в духове.