Царят на животните (лъва) обявил трудов...

Царят на животните (лъва) обявил трудов ден и събрал всички животни на една полянка в гората. След началото на трудовия ден лъвът започнал да прави проверка за присъствие и установил, че единствено заека липсва. Решил да се разходи до хралупата на заека, но когато стигнал се сепнал от закачената на вратата бележка - "Е*ЕМ". Почесал се компетентно лъва по гривата и си помислил: "Е, хайде този път ще му простя! Нали като бях на неговите години и аз съм правил такива неща!"
Минало известно време и лъвът решил отново да организира трудов ден за всички животни. След обичайната проверка лъвът отново забелязал, че заека го няма и този път. Решил пак да отиде до хралупата му и да види какво става. Отива и какво да гледа, същата табелка стои, закачена на вратата с гръмкия надпис - "Е*ЕМ". Помислил малко лъва, но отново решил да прости на заека с мисълта: "Той е млад! Сега му е времето!"
Минало не минало известно време, лъвът решил за трети пореден път да организира трудов ден. Този път той въобще не бил изненадан от липсата на заека, но ей така решил да отиде до хралупата му, за всеки случай, да не би пък този път да му се е случило нещо. Прямотата на все още висящият там надпис: "Е*ЕМ" направо влудило лъва до такава степен, че му писнало на гривата и разбил вратата, а вътре що да види - заека, седнал на един стол, гледа телевизия и хрупа моркови.
- Абе, заек, каква е тази табела на вратата ти "Е*ЕМ", а така като те гледам нищо не еб*ш, ами само си лежиш? - попитал, изпадналият в недоумение лъв.
- Абе, Е*ЕМ ВИ ТРУДОВИЯ ДЕН, БЕ"- креснал заека на лъва.
Неизпълнена сделка.
В Щутгарт, Германия, съдебен съдия трябва да вземе решение по дело за "честни намерения", в ситуация в която мъж наел съседа да оплоди жена му.
Така се случило, че Деметриус Сопулос, 29-годишен, и неговата жена, бивш модел Трауте, много искали дете, но докторите казали на Деметриус, че е безплоден.
Сополус, преодолял протестите на Трауте, платил на съседа Франк Маус, 34-годишен, прилична сума, за да направи Трауте бременна. Тъй като Маус вече бил баща на две деца, плюс че и доста приличал на Сопулус, планът не изглеждал никак лош. Следващите шест месеца, по три пъти в седмицата Маус отчаяно се старал, цели 72 пъти опитвал с Трауте.
Когато собствената му жена почнала да протестира, той обяснил: "И на мен не ми харесва, както на теб. Аз го правя за парите. Опитай да разбереш."
Обаче след половин година безплодни опити Сопулос настоял Франк Маус да мине медицинско освидетелстване, което и било направено.
Заключението на докторите, че Маус също е безплоден така потресло всички, освен жена му, която трябвало да признае,
че той не е баща на децата.
Сега Сопулос се опитва да си върне парите и се съди с Маус, обвинявайки го в неспазване на сделката, гарантирайки зачеване.
Но Маус отказва да върне парите, казвайки, че не е гарантирал, но е обещал честно да се постарае.
В ресторанта на хотела един клиент открива косъм в супата. Вдига на балон целия персонал - управителя, сервитьорите, готвачите и даже момчето, което изхвърля боклука, строени пред масата и той им крещи като фелдфебел. След стерсиращата ситуация на злощастния сервитьор, който го обслужвал, му се обадил колега и го помолил да поеме нощната смяна в румсервиза. Разнасяйки поръчките, младежът объркал стаите и без да иска влиза в една стая, в която същият клиент от обяд е заровил глава между бедрата на една млада мома и целува ли целува. - Ай сиктир, бе - втрещил се младежът - на обяд за един косъм орева света, а сега какво ще кажеш? Клиентът се обърнал и с невъзмутим и леко назидателен тон отговорил: - Виж какво, момче, всяко нещо трябва да си бъде на мястото. Знаеш ли какъв скандал ще вдигна, ако намеря тука фиде?