Задали на трима духовници един и...

Задали на трима духовници един и същи въпрос - "Кога започва животът?"
Католическият свещеник отговорил:
- В момента на зачатието.
Имамът отговорил:
- Когато се роди детето.
Попът казал:
- Когато децата ти се оженят и изплатиш ипотеката...
Един човек замръкнал в малко градче и потърсил хотел където да преспи една вечер. Но градчето било малко имало един хотел само и в него няма свободни стаи. Имало само едно легло обаче в стаята на някакъв пръдливец. От рецепцията предопредили човека че съквартиранта му обгазява здраво. Но нямало какво да се направи и мъжът се примирил.
Вечерта когато заспал пръдливеца и започнал да обгазява. Тогава човекът отворил прозореца. Но това окуражило пръдливеца и той сякаш съзнателно удвоил газовата дажба. Тогава човекът който едва ли не се задушавал отворил и вратата на стаята за да става течение. Но и това не помогнало за дълго. Тогава човекът, който не можел да заспи от това обгазяване го осенила гениална идея и той взел от рецепцията един дълъг маркуч и единият край го вкарал в гъза на пръдливеца а другия изкарал през прозореца. Така маркучът изпълнявал ролята на газопровод едва ли не. И след това гениално хрумване и изпълнението му човекът заспал спокойно. Изненадата била сутринта когато човекът се събудил и видял пръдливеца целия зачервен и запотен. Тогава човекът го запитал:
- Какво ти е? Защо плачеш? Станало ли е нещо?
- Ами аз като заспя вечер обичам да си попръцквам леко - започнал пръдливеца приплаквайки - но тази нощ докато съм пърдял да вземе да ми изкочи дебелото черво през гъза, и докато го натикам обратно такъв зор видях.....
Знаете ли какво биха говорили във Франция за киселото зеле, ако имаха такова? По аналогия с френското сирене и вино, оценката на дегустаторите за една българска кисела зелка би звучала ето как:

"Тази изключителна зелка, расла в най-рохкавите лехи на югозападното Софийско поле, е съчетала богатия аромат на шопските култури с крехкостта на най-отбраните тракийски сортове. Ферментационният процес е изведен докрай, протекъл при условията на софийската зима, благоприятно смекчена от локалните влияния на късноесенната подуянска мъгла. Оттук и подчертаната, но ненатрапчива киселина, започваща с деликатни бодежи от върха на езика, преминаваща в тръпки през небцето и разливаща се към гърлото. Ароматът е изключителен, напомнящ букет от отлежали камамбери, с неочакван свеж нюанс на бамя. Сокът, ръчно претакан на равни интервали, е бистър и искрящ.
Предизвиква приятен сърбеж в устната кухина, който издава изненадваща ментова прохлада. Листата са бели, с благороден восъчен оттенък. Нетрошливи, но не и жилави, идеални за сарми. При дегустация листната периферия издава допълнителен фин аромат с предчувствие за пушен бекон. Секрет на производителя е използването на дъбови качета от осолена сланина. Придружено с един отлежал "Бержерак", това кисело зеле е идеалният компаньон за Вашите свински гърди."