Върви си зайчето, а срещу него...

Върви си зайчето, а срещу него лисицата, ама окичена цялата с кожи и злато. – Накъде така, лисо и как си се накичила?! Ти нали беше бедна като църковна мишка, ма? Какво се е случило, че си забогатяла така? – Ами, омъжих се! – Така ли? За кого? – Ами за крокодила! – Ми той много грозен, ма! – Грозен, ама плава и носи долари...
След разкопки на дълбочина 100 м в Русия, руските учени открили медни кабели, които били датирани на 1000 години. От находката руснаците стигат до заключението, че прадедите им са разполагали с мрежа от медни кабели (LAN) още преди 1000 години.
За да не останат по-назад, американците също направили разкопки, при които на дълбочина 200 м намерили оптични кабели. След анализ се установило, че те били на 2000 години, откъдето учените стигнали до заключението, че още по това време техните прадеди са имали оптична мрежа - цели 1000 години преди руснаците да изградят тяхната мрежа от медни кабели.
Седмица по-късно в българската преса се появява информация: "След разкопки на дълбочина 500 м, българските учени не намериха абсолютно нищо. От това можем да направим извода, че още преди 5000 години прадедите ни вече са разполагали с Wireless интернет.