– Скъпи, съседката май флиртува с...

– Скъпи, съседката май флиртува с теб?! Искам да я игнорираш!
– Охооо, аз вече два пъти я игнорирах...
Иван водел бурен живот - когато не се скъсвал от работа, ходил на футбол и тенис. Един уикенд жена му решила, че му трябва почивка и въпреки възраженията му го завела на стриптийз. Като стигнали, портиерът на клуба се усмихнал широко: - Ооо, Иване, как си днес? Жената се изненадала искрено, че се познават. - Просто играя футбол с него - пояснил Иван. Седнали в клуба и дошла сервитьорка: - Радвам се да те видя, Иване - поздравила го тя. - Голямо уиски с лед и минерална вода, както обикновено. Нали? Съпругата се облещила: - Сигурно често идваш тук?! - Не, не… Тя членува в моя тенис клуб. След няколко минути към масата се приближила стриптизьорка и прегърнала сърдечно Иван: - Любимият танц на маса и да раздрусам сочните си ц*ци. Нали, Иване? При тези думи съпругата изхвърчала от клуба! Иван я последвал и видял, че се качва в такси - хвърлил се след нея в колата, а тя започнала да го удря и да му крещи! Таксиметровият шофьор се обърнал: - Днес май си случил на кофти ку*ва… а, Иване?
Мръсната истина за киселото мляко излезе наяве

Снощи на редакционната ни поща получихме следното писмо, подписано от 38 учени от БАН, в което се казва следното:

„Скъпи приятели, пишем ви, защото току що завърши нашето 20 годишно проучване, което всички искат да скрият. Току що разбрахме, че киселото мляко, което всички смятаха за полезно, всъщност не е естествен природен продукт, а е изработено в една лаборатория на КГБ в околностите на Ростов на Дон. В така нареченото „кисело мляко“ е пълно с бактерии, предизвикващи сънливост, полова немощ, апатия, желание да се гласува за БСП и внезапна и необяснима любов към песните на Муслим Могумаев и Алла Пугачова!
Имаме неоспорими доказателства че с всяка кофичка кисело мляко вие поглъшате и по един микрочип, който ви кара да теглите заеми от банките и да купувате панелни апартаменти при 130 процента лихва! Пазете се! нацията ни е в опасност!“

PS. „Много хора дадоха живота си, за да може това изследване да стигне до вас! Направете го достояние на всички!“