Пътувам си, значи, леко и спокойно...

Пътувам си, значи, леко и спокойно из ямите, и изведнъж... път!
Един мъж, трябвало да замине за една седмица в командировка. Жена му обаче, била нимфоманка, и за да не ходи да се чука с други мъже, нашият направил един с*кс-робот. Нарекъл го Льольо. Казваш му "Давай Льольо и той почва да е*е".
Оставил той робота на жена си и тръгнал.
На другия ден, жената решава да опита робота.
- Давай Льольо!
И оня почнал. Почнал той, ама не спира. След два часа, жената почнала да дава заето, а Льольо лашка и не спира. След още един час, жената вече не издържала, и се скрила в кенефа.
Прибира се мъжът след една седмица, и гледа целият блок тъмен. Влиза във входа,тишина и тъмно. Тръгнал да се качва по стълбите, и гледа надолу бяга съседът и държи една тава на гъза си.
- Кво, става бе? Къде си тръгнал, с тая тава на гъза? - пита учуден той.
- Шшшшшшшшттттт тихо!-отговаря съседът и се оглежда уплашено-Льольо дебне тук някъде.
Един мъж отишъл при приятеля си, който работел като зъболекар. Поседели, поприказвали. Звъннал телефонът. Жената на зъболекаря го молела спешно да се върне у дома. Той помолил госта:
- Хайде да постоиш половин час тук, докато отскоча да видя какво става. Ей сега се връщам.
Останал мъжът. След минута влиза възрастна жена, цялата в злато. Моли спешно да й извади зъба.
- Ще ви платя 500 долара, само веднага ми го извадете.
Какво да прави, заради парите решил да рискува човекът. Хванал клещите, пъхнал ги в устата й и започнал да дърпа с всичка сила. Жената закрещяла, хванала с ръка устата си и изхвръкнала от кабинета. След пет минути спират отпред два джипа и излизат от тях няколко мутри. Най-здравият влиза в кабинета и вика:
- Ей, ти ли си зъболекарят?
"Край, ще ме гръмнат" - помислил си човекът и само поклатил глава. Изведнъж мутрата хвърлил на масата пачка долари, свалил си златния ланец, часовника, сложил всичко това на масата и казал:
- Знаеш ли какво си направил? Знаеш ли?
- Н-н-не...
- Изтръгнал си езика на тъща ми!!!