Попа на едно село си падал малко ку*варин, ама нали е божии служител за да не го приказват хората си имал тактика човека как да оправя шавливите булки на селото! Каква била работата! Ако на някоя булка и се прииска трябвало като се изповяда да каже парола, а паролата била "Дядо попе подхлъзнах се"! Попа я придърпвал зад олтара и я оправял набързо! И така години наред булките щастливи!
Но дошло време да се правят рокади и сменили попа като на ненгово място назначили друг. Но шавливите булки нали си били свикнали и по навик като отидат да се изповядат "Дядо попе подхлъзнах се"! Но попа като незнае човека и нищо! Ден, два , три... , и след седмица отишъл попа при кмета и му казал:

- Абе г-н кмете , абе дай да направим нещо за тези хора бе човек. Че улицата е стръмна към църквата е вярно но да вземем малко да я закърпим че тези жени се разсипаха да се подхлъзват!
Кмета обаче знаел номерата на стария поп и смеейки се казал:

-Абе отче, нищо и няма на улицата, то това е номер! :)
Попа го погледнал учудено и отвърнал:

-Кмете незнам какъв номер е това, но дай да вземем мерки че кметицата от сутринта пет пъти се подхлъзва жената!
Таксиджия качва монахиня и я пита:
- Искам да ви питам нещо, но не искам да ви засегна.
- Сине, когато си на толкова години, на колкото съм аз и си бил монахиня за толкова дълго колкото аз съм била, със сигурност си имал възможност да видиш и чуеш почти всичко. Сигурна съм, че нищо, което ти кажеш или поискаш ще ме обиди.
- Ами, винаги съм имал тази фантазия, че монахиня ме целува.
- Бих те целунала, синко, но трябва да си ерген и да си католик.
- Да, аз съм неженени католик.
- ОК! казала монахинята. Отбий в следващата алея!
Монахинята изпълнява фантазията му със целувка, която ще накара и прос*итутка да се изчерви. Таксиджията подкарва пак и скоро след това започва да плаче.
- Скъпо дете, казва монахинята, защо плачеш?
Прости ми, но съгреших. Излъгах и трябва да се изповядам. Аз съм женен и съм евреин.
- О! Всичко е наред! - отвърнала монаханинята. Моето име е Ричард и отивам на Halloween party.