Тате, вярно ли е, че...

- Тате, вярно ли е, че щъркела ме е донесъл? - Не, сине. Вчера те донесе съседа, бил си заспал пред входа. Онзи ден пък едни твои приятели...
Американец решил да покани свой приятел българин да му погостува известно време. Така и направил. Българинът отишъл на гости на приятеля си и когато го попитал какво иска за вечеря той се замислил и казал:
- Само едно нещо не съм ял до сега и то е мозък от космонавт! - и естествено това поискал.
Обадил се американеца на неговите хора и им казал да убият един космонавт и да донесат мозъка му! Намерили един космонавт хората на американеца, убили го, взели му мозъка и го поднесли като вечеря на българина. Той останал доволен и казал на приятеля си някой ден да му дойде на гости в България!
Един ден американеца решил да отскочи да види приятеля си как е и отишъл. Там, разбира се, го попитали какво иска за вечеря и той отвънал, че иска мозък от космонавт.
Обадил се българина на хората си и им казал:
- Вижте ся, един мой много скъп приятел иска да яде мозък от космонавт, ама понеже в България са само двама, убийте един полицай и донесете мозъка му! Минали 2,3,5 часа и българина решил да се обади на хората си, да провери защо са се забавили толкова! Звъннал им той и попитал какво става, защо се бавят толкова, а те му казали:
- Амиии, шефе, ъъъъъъъ, такова, абе убихме вече 20 полицаи и сме събрали само 200 грама!