Четири 40-годишни приятелки решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото сервитьорите там били млади и с тесни, подчертаващи тялото дрехи.
След 10 години, когато станали по на 50 години, отново решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото там готвели вкусно, имали хубави вина и симпатични сервитьори.
След 10 години, когато станали по на 60 години, отново решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото там било тихо, имало красива гледка към морето и вежливи сервитьори.
След 10 години, когато станали по на 70 години, отново решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото заведението нямало стълби за изкачване, а сервитьорите били винаги готови да помогнат.
След 10 години, когато станали по на 80 години, отново решили да се видят и да обядват заедно. Избрали да отидат в ресторант "Морски бриз", защото никога преди не били ходили в този ресторант.