Създал Господ жените и им дал п*тки. Препоръчал да ги ползват веднъж годишно. добре, ама след време дошли жените и казали че им е малко, и искат да ги ползват един път месечно. Господ бил в настроение и им разрешил. Да, ама женорята пак дошли казали, че им е малко и искат един път седмично. Господ пак бил на кеф и им разрешил. Да, ама женските пак искат и пак викат че им е малко. Господ се нервирал, че му се качили на главата и им забранил въобще да ги ползват. Ама с жени може ли да излезеш на глава. Нахвърляли си п*тките в рая и си заминали.
- Да си ходят! - непримирим бил Господ.
Ама като напекло едно слънце, кат се размирисали ония п*тки, станало страшно. Господ се видял в чудо, и казал да идват, да си взимат п*тките и да си ги ползват когато и както си поискат. И дошли жените. И която си взела своята си я пази, ама която взела чужда - мамата и е*ава.
Две монахини отишли на пазар и се забавили много.
- Сестро Мария, вече е тъмно, а ние все още сме далече от манастира.
- Да, сестро Захаринке, а забеляза ли, че един мъж ни следва?
- Да. Какво ли иска?
- Логично: да ни насили.
- Какво ще правим?
- Логично: ще се разделим. Ти натам, аз насам.
Мъжът последвал сестра Захаринка. Сестра Мария пристигнала в манастира притеснена. След един час идва и сестра Захаринка.
- Какво стана?
- Логично: започнах да бягам, а той - също.
- И после?
- Логично: той ме настигна.
- Боже мой! И ти какво направи?
- Логично: вдигнах си роклята.
- Сестро!!! И какво направи той?
- Логично: свали си панталона.
- И после?
- Логично! Не е ли очевидно? Една монахиня с вдигната рокля бяга много по-бързо от мъж със свалени панталони!
АКО СТЕ СИ ПОМИСЛИЛИ ЗА ДРУГ ФИНАЛ, КАЖЕТЕ СИ 188 ПЪТИ АВЕ МАРИЯ
И 320 ПЪТИ ОТЧЕ НАШ. МОЛЕТЕ СЕ НА БОГ ДА ИЗЧИСТИ УМА ВИ!
И тогава Бог рече:
- На майка ти п*тката Адаме! Сега ще ти взема реброто и ще създам чудовище дето да ти е*е майката на психиката! После ще позволя на Сатаната да влезне в райската градина, за да може жена ти да му се върже на приказките и да ви пратя на едно по-гадно място, където ще си принуден да работиш за да можеш да ѝ угаждаш на прищявките. И тъй като тя ще е само ребро, без мозък, ще ти надува главата постоянно и известен период от месеца ще се превръща в Цербер.
Адам попитал:
- Но защо господи?
Господ му отвърнал:
- Интелигентно! Никоя приказка не започва с "Живели щастливи до края на живота си". Не интелигентно! Щото ми е скучно, не ме кефиш и обичам да има интриги между хората. Ама ти не се притеснявай... След теб всеки човек ще страда заради жена. И когато прекалите с глупостите, ще ви пратя някой друг потоп или епидемия, за да може ужаса да почне от начало. И забравих да ти кажа... Като правите с*кс тя ще крещи МОЕТО име!!! Приятно ПРЕкарване на земята...